TW

El passat diumenge en aquest diari es va fer menció que jo era militant d'ERC, dada del tot falsa i per aquest motiu voldria puntualitzar el següent:

Primer. Per sort, vivim en un país on tothom té el dret de militar en el partit polític més afí a les seves ideologies. Dret que també podem exercir, per descomptat, els treballadors públics. En el meu cas, però mai he sentit la necessitat d'estar afiliada a cap partit en concret.

Segon. La meva única experiència en la política es remonta 23 anys enrera, quan juntament amb uns companys del meu poble ens vam presentar com independents, sota les sigles d'ERC, a les eleccions municipals. Vam guanyar les eleccions però jo no vaig entrar dins el consistori. I aquí s'acaba la meva carrera política.

Tercer. Des de que treballo per l'administració, i d'això ja fa 17 anys, sempre he separat d'una manera escrupolosa la meva feina com a tècnic i les meves ideologies polítiques, religioses...o de qualsevol tipus.

He treballat amb quasi tots els partits polítics, PP, CiU, PSC, ERC, CdA, i ara sota una coalició de Podemos, Més per Menorca i Partit Socialista de Menorca i sempre he mantingut unes relacions cordials amb tots.

Durant tots aquests anys, he exercit la meva tasca de tècnic amb total llibertat i independència i mai m'he sentit pressionada alhora de pendre les decisions corresponents al meu càrrec, aquestes sempre han respost a varems tècnics.

Quart. Quan vaig presentar la meva sol.licitud per la plaça de directora del Museu de Menorca, en cap moment la sra. Baillo, que en aquells moments era la consellera de Cultura, em va demenar cap carnet polític. Sí que complís amb els requisits tècnics que demanava la plaça. I durant les reunions que vam mantenir, el seu interés cap a la meva persona van recaure en els meus 12 anys d'experiència com a directora del Musèu dera Val d'Aran.

Carolina Desel
Directora del Museu de Menorca