TW

Els establiments de serveis del carrer es Cós del poble de Sant Lluís, fan entrega a l'Ajuntament d'un comunicat en defensa del Cós obert ja que 26 dels 31 establiments d'aquest carrer volem es Cós obert, adjuntem 900 firmes de suport fins el dia d'avui, continuant a disposició de tots els ciutadans i usuaris dels serveis des Cós que vulguin firmar a favor del Cós obert.

El motiu d'aquest comunicat és el següent: Esteim a favor del comerç local que dóna vida i serveis a la població, perquè puguin disposar així de productes de proximitat.
Si es tanca el carrer a la circulació, alguns comerços tenen el perill de no poder sobreviure. És un efecte negatiu per a moltes famílies que viuen del comerç local.

Després de la reforma del carrer, creiem que té un equilibri i comoditat, de les aceres amples tant per als vianants com per a les terrasses dels bars i també per a la circulació dels vehicles, que respectant la velocitat màxima de 30 Km/h. tenen un mínim efecte per al medi ambient i per als vianants, a la vegada es poden aturar els cotxes per recollir les seves compres.

Volem fer constar la nostra preocupació pels veïns que viuen en aquest carrer per poder accedir a la seva vivenda d'una manera còmoda ( fillets petits, gent gran…) . Per a un poble agradable, net i tranquil.

Per tant, aquest escrit és en defensa des Cós obert, per mantenir la vida del carrer i en favor del comerç local del qual viuen moltes famílies tot l'any.

Creiem que és responsabilitat de tots mantenir un equilibri vital adeqüat pels ciutadans de Sant Lluís. Volem fer constar el nostre suport cap un poble amb la mínima contaminació mediambiental i acústica per al benestar de tots els que hi vivim.