TW

Avui 22 d'octubre del 2016 es compleixen 38 anys de l'Acta Fundacional de l'Associació de Veïns des Castell, després de l'acte inaugural celebrat el dia de Sant Jaume del mateix any. Creim des de la Junta Directiva que 38 no són pocs i que necessitam forçosament fer un merescut homenatge als fundadors que aquell dia van votar democràticament la composició de la seva primera Junta Directiva. Van ser més de 700 famílies del poble que van aportar el seu granet d'arena amb una aportació econòmica i el que és més important amb el seu temps de voluntariat, per reconstruir un edifici mig en runes: posar-li bigues i teulades noves, posar-li finestres i portes, emblancar les parets i façanes i deixar l'edifici ben lluent i moblat, per poder-lo gaudir totes les veïnes i veïns del poble, de tota Menorca i nou vinguts.

En concret cal agrair als candidats a formar part de la primera Junta: Demetrio Arnau, Pedro Cladera, Miquel Mont, Florencio Conde, Maria Sintes, Olegario Preto, Magdalena Subirats, Josep Cladera, Josep Tadeo, Josep Sastre, Marcos Carreras, José Ferro, Ramón Cendán, Florencio Conde, Domingo Preto, etc.

Gracies a l'esforç de totes i tots ells, ara el poble des Castell pot gaudir d'aquest edifici i açò ens esperona a seguir lluitant per oferir una bona acollida i la defensa del servei a l'interès general de la ciutadania. Aprofitam per recordar als que ja no estan entre nosaltres i també a fer una crida per participar, per agafar el relleu dels nostres familiars i coneguts, a aprofitar l'empenta de la gent més jove i no tan jove, per a poder seguir celebrant molts aniversaris més. Endavant, moltes gracies i enhorabona a totes i tots els fundadors. Divendres 11 de novembre us esperam a l'Assemblea General per a poder seguir celebrant el 38 aniversari.