TW

Un any més celebrem el dia de la Immaculada amb molt d'orgull recordant la data en què es va iniciar el projecte La Salle a Maó, Menorca. Vingueren germans de La Salle des d'Avignon per veure si era possible iniciar una nova comunitat a l'Illa i, en veure que sí, s'instal·laren i començaren dia 8 de desembre per posar-se baix la protecció de la Immaculada Concepció.

Des de llavors, ve essent tradició prendre el dia d'avui com dia festiu per tota la Comunitat Educativa. Des de jocs d'esport, boti-boti, xocolatada... i una missa commemorativa.

Són els pares qui dinamitzen la festivitat amb molta cura i il·lusió i, certament, amb molt d'èxit i bona rebuda per part dels infants.

La celebració, oficiada per Joan Miquel Sastre i preparada pels mestres de Primària amb l'ajuda especial dels germans de La Salle i del grup de músics de La Concepció, ha estat molt vivencial. Els infants han pogut participar dels cants, l'homilia, les pregàries, les ofrenes, la pau i la comunió: una celebració feta i pensada especialment pels nins.

No han faltat les visites d'exmestres com Joan Llambias, Mercedes Carreño o Immaculada Serrano; d'exalumnes, i com no, de tants i tants pares que varen ser alumnes de l'escola i que ara porten a ella els seus fills.

Gràcies a tots els pares, germans, mestres, PAS i alumnes que heu col·laborat en la realització de la festa i també d'aquells que heu vingut en el dia d'avui a fer caliu celebrant-ho junts.