TW

La corporació de Ciutadella expressa avui el sentiment de dol pel traspàs d'Antoni Orell, un dels batles de gran record dels darrers anys de vida municipal democràtica. Ens unim de cor a la tristesa que experimenta la família i, segurament també, la ciutadania en general.

Ciutadella recordarà agraïda la tasca important que va dur a terme al capdavant de l'Alcaldia de la nostra ciutat. La seva arribada a La Sala va suposar un profund canvi en la gestió i els interessos municipals. No caldrà que ens estenguem a relacionar els plans i les millores que s'hi van escometre entre 1983 i 1987, amb la primera corporació de signe progressista que es va formar a l'Ajuntament des de la recuperació democràtica el 1979. Només recordant, però, la profunda reforma dels Serveis Socials, inclosa la rehabilitació integral del vell hospital municipal per transformar-lo en centre geriàtric, ja queda tot dit.

Altres fites que podem recordar foren la declaració de Borja Moll com a fill il·lustre; o la concessió de la Medalla d'Or a un metge i professor universitari fins aleshores oblidat, el ciutadellenc Ignasi Ponsetí Vives. I és que, en efecte, fou la d'Antoni Orell una bona etapa de gestió i govern.

A la seva vídua i al fill, en particular, volem fer-los explícit l'orgull que ens fa sentir la trajectòria política i ciutadana que sempre va distingir la vida i l'obra de l'exbatle, ara traspassat.