TW

Només és impossible allò que no s'intenta. I no val només amb intentar-ho. Per aconseguir un gran repte primer de tot hi ha que fixar-se'l, després treballar per ell al màxim, donar el millor d'un mateix, acceptar els sacrificis que s'han de fer i en el moment de la veritat tenir el coratge i seguir endavant quan tot et convida a renunciar.

Aquest coratge, aquesta dedicació, aquesta preparació són els exemples clars de perquè el forneller Martí Riera Riera es mereix entrar a la història com el primer nedador amb lesió medul·lar que cobreix nedant el tram que separa Menorca i Mallorca. Poc més de 10 hores li han bastat a Martí quan a molts de nosaltres no ens bastaria una vida sencera. En nom de la corporació municipal de l'Ajuntament des Mercadal, no volem més que felicitar en Martí i a tot l'equip que hi ha hagut darrera.

Tenim molt clar que en Martí va començar a guanyar aquest repte en el moment que se'l va fixar. No ha estat un camí gens fàcil des que va començar a nedar als Circuits Entre Illes ara ja fa varis estius. Poc a poc la preparació ha anat augmentant i així també l'ambició fins al dia d'avui on en Martí ha fet Història, amb majúscules.

Enhorabona Martí, gaudeix del que has aconseguit i no deixis mai de ser un exemple de superació per molta gent.