TW

Barcelona plora. Ahir vam viure un episodi més de terrorisme i aquest cop ens ha tocat de ben a prop. Un episodi que ens ha commocionat i consternat a tots, però el terror d'aquests fets viscuts no ens apartarà de la lluita per fer de la nostra terra un territori obert, solidari i lliure.

Menorca és terra d'acollida, de germanor. Menorca és solidària. Menorca, avui, és Barcelona i és Cambrils. Des del Consell Insular de Menorca volem tenir un record per les víctimes d'aquests terribles atemptats, acompanyar en el seu dolor a tots els familiars i amics de les víctimes d'aquesta tragèdia, així com també a tots els residents de les ciutats de Barcelona i de Cambrils. Tornem a alçar la veu mostrant el nostre rebuig més absolut i contundent a aquests i a qualsevol acte de terrorisme i de violència sigui del tipus que sigui.

Ahir vam fer el nostre minut de silenci en senyal de respecte i record a les víctimes i als seus familiars i amics, així com a tots els residents d'aquestes poblacions. Respecte i record a totes les persones que es commocionen davant d'uns fets tan injustos; respecte a la llibertat, a les diferents religions i a les diferents cultures; de respecte a Barcelona; i de respecte a Cambrils.

Menorca dóna la mà al poble català per caminar junts en aquesta lluita constant, sense por i amb la certesa que el respecte a les cultures i a la llibertat de les persones han d'estar i defensar-se per davant de tot.

Tots junts som més forts. Menorca amb Barcelona i Cambrils.