TW

Fa 4 anys el nostre claustre va detectar que hi havia una mancança en competència lectora i veiérem la necessitat formar-nos en aquest aspecte.

S'inicià una formació en estratègies lectores que ens dugué a introduir certs canvis metodològics al centre: racons de llengua, treball de paraules clau, crear l'itinerari lector del nostre centre des de 3 a 12 anys, blog sobre estratègies de lectura, préstec de llibres de la biblioteca del poble a diferents aules, carpetes amb material didàctic sobre lectura, recomanació d'articles sobre lectura per les famílies, bibliopati...

La darrera setmana, per donar a conèixer a les famílies que «Som una escola lectora» vàrem aprofitar la festivitat de Sant Jordi per fer diferents activitats i obrir l'escola a la comunitat educativa.

Vam ambientar tot el centre creant racons de lectura a les entrades i passadissos de l'escola que conviden a seure's per llegir o escoltar. Es van fer diversos conta-contes amb la participació de pares, mares o familiars voluntaris, edició d'un llibret de recomanacions de llibres per a totes les edats...

S'ha de dir que en tot aquest procés de formació i transformació, no acabat encara, hem comptat sempre amb la col·laboració de l'Apima de l'escola.