TW
0

La Família Pons

La nostra proposta de la temporada de 2009, s'ha complert, els primers 13 capítols, la nostra feina ha estat no fallar cap divendres la nostra emissió de la família Pons, ¡Sí!! Aquesta que surt per la Televisió Menorquina per donar una mica de bon humor a l'hora de sopar dels divendres.

Voldria de tot cor agrair a la gent que col·labora, la seva constància en no fallar per res els moments de gravar els capítols que el ser cada divendres resulta una tasca difícil de dur per endavant, comptant que la seva feina és purament altruista i desinteressada ja que tots treballem pel sol fet de passar el més bé possible els moments dels rodatges.

La família Pons és una pinya de gent amant de la cultura, que en el cas la transforma en la sèrie de la saga dels Pons.

Gràcies a tots i a totes per la vostra ajuda. També aprofitar per donar el nostre agraïment als comerços que ens donen suport, amb la publicitat integrada dins del capítol, ja que sense ells no seria possible, ja que no tenim ajuts de cap institució oficial als moments que ens trobem.

L'Ajuntament de Maó està interessat en la col·laboració econòmica, per poder fer front al gasto de la producció.

La resposta de Consell Insular ha estat negativa per complert al projecte.

Com se sap o bé es pot imaginar l'equip tècnic que són dues persones que fan la feina de gravar, so i muntatge són els únics professionals que formen la plantilla que sí que es tenen que pagar per la seva bona feina

Els seu resultat: La sèrie de televisió que té una audiència important dintre la societat menorquina, és un fenomen ja que l'audiència en televisió és el màxim exponent, de si una cosa funciona o no funciona.

La temporada passada es varen fer 34 capítols al llarg dels mesos d'octubre a juny amb molt bona critica i públic. Aquesta segona temporada en portem 13 de gravats, i ja emesos. S'està preparant la segona remesa.

L'Argument de l'obra: Els ambients dels capítols de la sèrie són d'una naturalitat absoluta, una família de casa normal amb els seus problemes quotidians però sempre amb optimisme, i cercant la part positiva dels arguments

El pare, la mare, els fills i una popular s'àvia que juntament amb la tia fadrina donen peu a multitud d'esdeveniments que són les rialles del públic televisiu, que s'identifica amb els esquetxos de la comèdia.

La col·laboració d'una colla de veïns fa que la comèdia sigui polivalent i surtin els temes dels embolics que se formen dintre la família Pons.

La integració de la publicitat dintre del mateix capítol ens dóna vistositat a l'hora de treballar fora del plató, i mostra el que es fa en diferents camps, el nostre vi, el nostre esport, la gastronomia menorquina, els nostres pobles de Menorca, monuments etcètera.

Els temes de la sèrie s'identifiquen amb els problemes quotidians de qualsevol família, tractats de manera amena i divertida en forma de paròdia còmica.

És la primera sèrie que es fa a Menorca per TV. La Televisió Menorquina ens inclou en la seva graella de la programació, cosa que agraïm ja que no se podria veure la família Pons, sense la col·laboració de la televisió del tots els menorquins.

Col·laboracions: De fet necessitem la col·laboració dels comerços que són els que a la seva aportació econòmica ajuden a la nostra producció, que es vista per un bon nombre de telespectadors que espera els divendres per gaudir de la sèrie.

La nostra gent: Contem amb l'experiència d'actors amateurs coneguts pels aficionats a la lírica i el teatre, gent que porta molt d'anys dintre entitats reconegudes per tothom. La joventut està present, com s'àvia.

De tan en quant contem amb actors o bé actrius que fan algun que altre personatge que és d'agrair la seva col·laboració, els comentaris posteriors de les seves sortides són comentades per la gent.

En definitiva. Es tracta de demostrar les bones costums, respecte amb el medi ambient, las convivència entre la gent dels barris, la preocupació del seu entorn, les festes populars tot és viscut per la família Pons, és una comèdia per gaudir de la quotidinitat, el que passa a qualsevol casa de Menorca i axí ens veiem identificats. Amb definitiva una comèdia de bones costums.

Pito Costa
Maó

Contestació als membres de Radio-Taxi

Volem desmentir les informacions fetes per vostès, senyors Anglada i Vílchez, que varen aparèixer als diaris Menorca i El Mundo en els dies 27 i 28 de gener.Fins l'any 2010 l'Ajuntament no ha establert un quadrant de guàrdies obligatòries.

Fins aquesta data, els membres d'aquesta associació no estàvem obligats a complir-lo perquè, entre altres coses, es tractava d'un acord pres per Radio-Taxi, associació de la qual no en formam part.

A més, Radio-Taxi i Taxi Móvil van ser autoritzats per l'Ajuntament pel decret 14/10 per poder sortir a fer la guàrdia en el dia que no els corresponia, baix l'excusa –falsa– de que els taxis assignats –membres de la nostra associació– no farien la guàrdia.

Això sí que és competència deslleial.També els haurem de recordar que l'Ajuntament pot establir els serveis mínims, però no els serveis màxims.

Vostès menteixen quan diuen que donam un mal servei a la població. Els únics problemes que hi pot haver, i que vostès també pateixen, es redueixen a no poder atendre la demanda determinats dies d'estiu (Sant Joan, etc...). Però aquestes queixes afecten tant a Radio-Taxi com a la nostra associació.

Mai ens hem negat a realitzar cap carrera, per curta que fos.

Radio-Taxi tampoc no es troba integrada en l'emissora única de Menorca, la qual, per cert, encara no s'ha creat.

Radio-Taxi no té per què ser l'emissora única de Ciutadella, ni es troba en possessió de l'única veritat. A més, ni l'Ajuntament ni vostès poden pressionar-nos per entrar a formar part de Radio-Taxi si no volem, perquè així ens ho permet la Constitució.

Radio-Taxi va obtenir una subvenció de 75.000 euros per part del Consell Insular de Menorca.

Si Radio Taxi presenta uns resultats deficitaris, pot ser que es degui a una mala gestió o administració, no ens donin la culpa a nosaltres.

En fi, ja que parlen de la necessitat de millorar el servei, prenguin nota de que els nostres associats són els únics que porten instal·lat un taxímetre amb impressora homologats, la qual cosa garantitza que el preu que pagarà l'usuari s'ajusta a la legalitat.

No respondrem a cap carta que vostès publiquin en resposta a la present. Si volen parlar, trobaran la porta oberta.

Associació de Taxistes
Independents de Ciutadella