TW
0

Clots i bonys al carrer Fontanilles

Sóc un vesí des Castell que cada dia passa pel carrer Fontanilles unes quantes vegades per entrar o sortir del poble.

Ja fa un temps es van posar diverses 'bandes sonores' al llarg del carrer.

No vull valorar la seva idoneïtat però sí incidir en una altre punt, tal vegada més molest que les pròpies bandes.Resulta que les juntes de les graelles de recollida d'aigües pluvials amb el pis del carrer estan tan mal acabades, que totes tenen 'o clot o bony'. Com diu aquella dita menorquina: "caldera vella, o clot o bony".

El problema és que els acabats del C/ Fontanilles no són tan vells com per estar així, simplement no es van deixar bé d'un bon principi.

Un parell de parrilles queden bastant més avall del nivell del carrer, amb el conseqüent sotrac; i a una d'elles, amb l'intent de corregir el problema, es va pujar el pis de l'asfalt que la toca per davant i per darrere, però amb tan poc encert que ara el desnivell, a més de longitudinal també es nota a nivell transversal del carrer.

Així que quan es travessa aquest tram sembla que vas en vaixell.

En resum, que quan s'acaba de passar el carrer de cap a cap, el cotxe, i per descomptat el conductor, han passat una sèrie de batacades molt poc agradables.

Arran d'açò, i fent ús d'una certa ironia, faria aquest suggeriment: o bé que s'arreglin les juntes dels pluvials amb el pis del carrer com toca, no posant 'pedaços' que resulten pitjors que com estaven, o bé que es treguin les bandes sonores, ja que, amb aquestes parrilles tan 'sonores', qui necessita les altres bandes?

Tomeu Camps Pons
Es Castell

Asumo mi responsabilidad

Asumo mi única y total responsabilidad por los dos hechos acaecidos recientemente en Es Migjorn (compra camisetas y aperitivo 20 Aniversario).

Lamento profundamente que mis declaraciones hayan involucrado a tantas personas ajenas a estos hechos, y les pido perdón públicamente por el daño personal que les he causado.

Deseo de todo corazón que se vea pronto recuperada la convivencia en Es Migjorn. Y seguiré trabajando para nuestro querido pueblo.

Andrés Moll Huguet
alcalde des Migjorn Gran