TW
0

No va abaixar-se el teló al final de la representació d"Assajant Albertí" a l'Orfeó Maonès en les tres representacions fetes per escolars. Durant tota l'obra es podia palpar en l'ambient l'entusiasme creixent dels alumnes per un fenomen que ben segur per a la majoria no és habitual. Amb un comportament del tot correcte, aplaudiments espontanis i riures havien posat en evidència el seu agrat.

En acabar els actors van asseure's sobre l'escenari i amb ells Pitus Fernández el director, -Us ha agradat? els van demanar. I tant que els havia agradat. I més fantàstic encara, l'estona que els van brindar després per parlar-ne de manera informal. La lliçó va ser magistral, fan falta moltes hores de classes teòriques per empapar tan profundament als alumnes.

L'oportunitat que tenen els joves avui de gaudir d'aquest tipus d'espectacles no s'ha de desaprofitar. Públic infantil i juvenil també va quedar impressionat amb els "Pirates", gran producció també. I l'agenda encara en brinda prest una altra, "Brundibár", una òpera de Matxani Produccions que també donarà que dir.