TW
0

Havent obtingut la confiança del plenari de l'ajuntament el passat dissabte 3 d'abril, comença per a mi una nova etapa, que no és sinó una continuació de la que vaig emprendre ja fa 7 anys, quan motivat per un sentiment de col·laboració, vaig decidir entrar en el món de la política, amb la humil idea de fer tot el que estigués a la meva mà per aconseguir que el meu municipi gaudís del major i millor benestar possible.

Com a ciutadà, és per a mi un orgull immens representar el poble que m'ha vist créixer. Seguiré desenvolupant la tasca encomanada, des d'ara amb una major responsabilitat, però amb la mateixa il·lusió de sempre, obert a totes les iniciatives, provinguin don provinguin i amb un únic objectiu: aconseguir el millor per a tothom.

Em poso a disposició de tots vosaltres, ciutadans des Mercadal, Fornells i residents a les zones turístiques, perquè em transmeteu les vostres inquietuds i així donar continuïtat a aquesta etapa de progrés que el nostre municipi ha viscut aquests darrers anys.

Vosaltres sou realment els protagonistes, a vosaltres us dec el fet d'estar ocupant aquest lloc que m'ha de permetre realitzar una feina que no és altre que defensar els vostres interessos i complint les lleis. Els interessos de tot un poble que vol seguir avançant, donant-se a conèixer de portes a fora i rebent amb hospitalitat tots els que decideixen venir a viure entre nosaltres.

Per tot això, compto amb un equip de govern, treballador, responsable i entusiasta, així com amb una oposició constructiva que, ben segur, ajudarà a continuar amb aquest projecte ja engegat i que des d'avui continua amb forces renovades.

Tot i l'actual crisi econòmica, tant jo com el meu equip treballarem amb més empenta que mai per anar solucionant tots el entrebancs que el dia a dia ens depara.

La feina feta amb convicció ens ajudarà a encarar el futur amb major entusiasme.

Atentament vos saluda, quedant a la vostra disposició.