TW
0

Com tants i tants menorquins, ja he vist l'anunci d'Estrella Damm. Internet té aquestes coses. He de confessar que abans d'ahir era molt escèptic sobre el resultat final. Era molt fàcil, massa fàcil, caure en els tòpics de sempre i presentar una Menorca irreal. També era relativament senzill equivocar-se en temes tant sentits com les festes de Sant Joan. I en darrer lloc, hi havia la possibilitat de voler fer una segona part de l'anunci de l'any passat, simplement canviant d'escenari. Avui els he de confessar que he quedat gratament sorprès.

L'anunci és realment bo. Una història ben trobada, tot i que certament senzilla i previsible. Però el millor és la imatge que s'ofereix de Menorca. En pocs segons apareixen molts dels punts forts de l'Illa, aquells que ens fan diferents i únics, per molt que a vegades no ho sapiguem apreciar. Ja ho comentaven els responsables de la productora, que es van trobar uns dies fantàstics per a la feina d'enregistrament, i açò es tradueix en un mar blau turquesa immaculat, unes platges impactants i un centre de Ciutadella radiant. Cert que, com diu algú, aquesta no és la imatge que ofereix l'Illa a l'agost, però Menorca existeix tot l'any.

Ara, amb tot açò no vull dir que l'anunci serà una revolució, i que enviarà milers de turistes embadalits cap a Menorca, com si fossin ratolins que senten sonar al flautista d'Hamelin. Açò ens ho hem de treballar, però naturalment, tot ajuda.. Papa, papa parara!