TW
0

Els ciutadans observen atònits com la política en lletra grossa, s'ha convertit en un show d'anades i vingudes dels polítics de casa seva als jutjats i a l'inrevés, i amb la peculiaritat de que sempre o quasi sempre quan van als jutjats, les seves causes ja han prescrit.

Mai els agafen a temps, diuen que Espanya és un país pobre, però si algú es molestés en tornar tot el que s'ha robat, estic convençuda que aquestes mesures tan impopulars i segons diuen també tan necessàries, probablement no haguessin fet falta.

Però a mi el que més em preocupa és la mala imatge de la nostra classe política, és possible que paguin innocents per pecadors? I els que estan nets de tota culpa, hi ha algú que no desconfií d'ells? I ara a més a més de retruc, es desconfia de la Justícia, dels membres de la justícia, tothom està sota sospita.

A un país democràtic, no es pot permetre aquesta mena de desgavells, però la classe política i dic classe, per no dir "casta", sembla totalment aliena a la gran indignació de la majoria de la ciutadania, ans al contrari, estan contents i orgullosos d'on han portat el país. Saben vostès el gran mal que han fet i fan opinant i sospitant de tothom?

Com poden permetre dubtar dels representants de la Justícia quan aquesta no falla en favor seu i queden al descobert tota mena d'affairs? Què volen atacar el més gran de tots els principis democràtics? La divisió dels tres poders, legislatiu, executiu i judicial? No saben que això és tant com posar en dubte la mateixa democràcia en si, fins a on arribarem per no responsabilitzar-se dels seus actes, per vils i anti-populars que aquest siguin? Si són innocents, no tenen de què tenir por i si són culpables, que tot el pes de la llei caigui sobre ell. On quedi demostrat que són culpables, que al menys tenguin la valentia d'acatar amb dignitat la pena imposada pels responsables del poder judicial, que no fan altra cosa que la seva feina i no adoptin la mesura tan mesquina de culpabilitzar la justícia i als seus membres de responsabilitats que només són causa de les seves irresponsabilitats, perquè qui la fa que la pagui.