TW
0

Un any més, la festa del patró dels escoltes, Sant Jordi, es celebrarà a Menorca els dies 7 i 8 de maig de 2011 a Son Putxet (Alaior). Tots els escoltes de Menorca ens trobarem per compartir un cap de setmana de festa i natura.

Aquest any, i per motiu dels 40 anys de l'Associació d'Escoltes de Menorca, la diada anirà un poc enfocada cap aquesta efemèride i amb el lema de la diada "Necessitam del passat per a construir el futur", centrarà un seguit d'activitats que acolliran escoltes de totes les edats, escoltes en actiu i excaps escoltes.

Durant aquests 40 anys, com és de suposar, han passat moltíssimes persones per l'Associació. Una d'aquestes persones, Ets tu. tu, vas ser membre d'Escoltes de Menorca i com diuen les paraules de Baden Powell: "Escolta un dia, escolta tota la vida".

Per aquest motiu, volem que tu i totes aquelles persones que han passat per l'Associació, estiguin presents en aquesta celebració.

La Diada de Sant Jordi, festa de tots els escoltes d'arreu, la festa nostra, és el moment ideal, perquè els llops i daines, els ràngers i guies, els pioners i caravel·les, els trucs, els caps, els caps d'agrupament, els membres dels consells d'agrupaments, els consiliaris, els pares i mares, etc. d'ara, d'abans i de sempre ens ho passem d'allò més bé.

Ens agradaria molt comptar amb la teva presència. Pots venir a tots els actes programats, o concretament als que puguis, dissabte, diumenge, a dinar o a sa cloenda. Per a la visita guiada i per al dinar necessitem concretar el nombre de persones i el preu seria 5 euros per persona, però si et decideixes a darrera hora, ens pots acompanyar portant el teu dinar.

Per més informació pots posar-te en contacte amb Escoltes de Menorca (escoltes@escoltesmenorca.org o 971 368 863).
Horari d'activitats:
Dissabte, dia 7 de maig. 16.00 h. Benvinguda – 17.00 h. activitat antics presidents

Escoltes de Menorca (Acte inaugural 40è aniversari)

Diumenge, dia 8 de maig 9.45 h. Celebració de l'Eucaristia- 11.00 h. Ruta, punts d'interès del poble d'Alaior - 13:30 h. Dinar per branques- 15.00 h. Batuda (neteja)-15.30 h. Cloenda

(S'ha de dur foulard, plat, coberts, got, tovalló i una foto)

Agrairíem que ens portéssiu una foto vostra (posant al darrera nom, cognoms i any) de quan vau ser caps per fer un gran mural amb les fotografies del màxim número de caps que hi ha agut a Menorca. Pot ser una foto que estiguis sol, fent una excursió, al cau... però que es vegi que ets tu. Així es podrà observar la quantitat de gent que ha passat pels Escoltes