TW
0

Els malpensats creuen que Putin tornarà a la presidència de Rússia pel fet de que Medvedev només era un titella seu a qui li ha tocat acotar el cap quan el Tsar li ha tornat a demanar pas. Apunten que el ex agent del KGB controla el país amb mà de ferro i tots els opositors que li fan ombra acaben malament. A els magnats que li planten cara els envia a la garjola, al espies que parlen massa els enverina amb poloni i els periodistes que s'atreveixen a dir la veritat acaben dormint a una caixa de fusta, a dos metres sota terra.

Els qui opinen així desconeixen la inexorable llei que regeix el destí del gran país dels Urals. Només cal repassar la llista de persones que han governant el país des de Nicolau II. Veiem-ho: Lenin, Stalin, Kruschov, Breznev, Andropov, Chernenko, Gorba­chov, Yeltsin, Putin, Medvedev i ara continuarà Putin. En aquesta sèrie s'alternen invariablement un calb i un pelut.

Fins ara ningú ha aconseguit esbrinar a què respon aquesta curiosa alternança, però tanta regularitat no pot ser casual. Podria ser un sortilegi d'un monjo foll del qui es deia que tenia poders i que morí assassinat al 1916. Rasputín deu estar orgullós del seu hereu.