TW
0

Llegeixo a la premsa que el Banc d'Espanya, o sigui tots els ciutadans d'aquest estat, aporta 7.551 milions d'euros a les caixes per a salvar-les. Segueixo llegint. Tres senyors que manaven a una d'aquestes caixes s'embutxaquen 23 milions d'euros per la seva prejubilació. No hi ha dubte que aquests tres individus no tindran problemes per anar a ballar 'passodobles' a Benidorm amb els viatges de la gent gran, si és que aquests viatges continuen.

Llegeixo que els professors volen sortir al carrer per les retallades pressupostàries, i que a Catalunya, l'estratègia de les tisores fa que perillin les operacions quirúrgiques fins i tot per als que les necessiten amb urgència.

I segueixo llegint que tots els ciutadans aportam 7.551 milions d'euros a les caixes. Per als que encara pensen en pessetes, un bilió 256 mil milions de pessetes. I aquesta quantitat és la darrera que s'ha aportat. Abans n'hi ha hagut altres.

Llegeixo que la directora general d'una caixa d'aquestes que fa aigües es va autoassignar una pensió de 370.000 euros. Més que suficient per anar a prendre un cafè a la plaça cada matí i donar menjar als coloms. I torno a llegir que tots els ciutadans hem donat 7.551 milions d'euros a les caixes, per a que no s'enfonsin. Mentre, molts altres ja estan més que enfonsats, i no tenen salvavides.

Prefereixo no seguir llegint.