TW
0

A vegades fan una mica de pena aquests turistes que arriben a l'Illa a la tardor i a l'hivern i es troben amb una exuberant exhibició dels elements meteorològics adversos. Quan els sectors hotelers i de serveis demanen estirar la temporada no donen pistes de com podem fer perquè aquí tinguem una climatologia com la de Canàries, per posar un exemple.

El que caldria, idò, és agafar la situació per la punta que crema i donar-li la volta. Aprofitar-nos de l'última moda dels psicòlegs que diuen que allò important són les vivències i promocionar degudament i de manera realista la Menorca de temps inclement.

Per què no reptar els visitants a experimentar en la seva pròpia carn la tramuntana més bestia, a navegar en vaixell i viure el pitjor viatge de la seva vida, a jugar-se el coll visitant els penya-segats de la costa nord en un dia de tempesta, a fer desaparèixer tots els problemes fent windsurf a Son Bou en un dia de Nord enfurismat, o, per als menys valents, jugar a cercar un comerç obert un bon dissabte per la tarda.

I si tot això no funciona, per què no vendre que si un ve a un gran hotel, que tingui spa i servei d'habitacions, amb bona companyia, no li fa cap falta sortir al carrer durant tota la seva estada.