TW
0

Fa un parell de dies hi havia una veïna que per iniciativa pròpia anava casa per casa, amb impresos d'instàncies per emplenar. Demanava la col·laboració de la resta del barri, la unió fa la força, i és que els veïns de Cala'n Brut fa molts de mesos, de fet, més d'un any, que posen a prova, en molts casos al límit, la seva paciència.

Les obres de millora de la urbanització han semblat eternes perquè han durat el que no estava escrit, mentre la renou, molts dies era insuportable i la pols ha anat conquerint cada racó de cada llar. Hi ha hagut dies, que els veïns han telefonat a la policia, perquè l'empresa no respectava els horaris de feina que per llei estan establerts. Tothom entén que les obres són necessàries i que molèsties en causaran; el que és més difícil d'entendre és que es posin a picar a les 7.40 del matí, quan no poden, i s'aturin cap allà de les 9 per anar-se'n... segurament a berenar.

La instància que aquella veïna demanava que emplenessin la resta, és per la gota que tal vegada farà vessar el got. Ara que ja hi ha asfalt i voreres, i que les màquines se n'han anat, sense avisar ningú i d'un dia per l'altre, han canviat totes les direccions dels carrers, seguint uns criteris que molts posen en dubte. I no només açò, les direccions canvien com si d'un assaig es tractàs. Els veïns saben per quin carrer se n'han anat, el que no saben és si quan tornin a casa, ho podran fer pel mateix.