TW
0

Ramón Sánchez Ramón va ser un delegat del Govern famós per dir allò de que amb Felipe González, Menorca havia deixat de ser "l'últim lloc de la terra". Evidentment era una exageració com també ho seria dir que l'Illa porta el camí de tornar a ser el cul del món. Tanmateix dóna la impressió de que en relació a Balears hem perdut molt pes en només mig any de govern de Bauzá i que des de Palma amb l'excusa de l'austeritat i els retalls ens tracten com a un territori de segona i com a ciutadans de tercera.

Quan el president del nostre Consell va voler protestar, des del Consolat de la Mar van insinuar que millor callés o el remourien de la cadira. Des de llavors a la plaça de la Biosfera el silenci només el trenquen els que s'hi acosten per anar als bars.

I així es transmet la sensació que hem tornat als temps de les diputacions on els mallorquins es repartien el pastís i els menorquins i els eivissencs eren els últims en cobrar. I això que ara són governs del mateix color.

El més lamentable de tot és que des de Ciutat de Mallorca no fan cap intent manifest de diplomàcia. Si al manco les bufetades ens les donessin amb un guant de seda farien una mica menys de mal.