TW
0

Aquestes reflexions són d'un pare preocupat pel futur del seu fill i que fa el que pot per ajudar a comunitat de pares i mares de Menorca.En la meva modesta opinió no diré res respecte a les retallades que no s'hagi dit des de altres plataformes reivindicatives en el terreny educatiu.És evident que hi ha un fracàs i encara s'incrementarà més amb aquestes mesures sense cap responsabilitat per les seves conseqüències en el futur.

Els pares i mares necessitem espais de debat per poder opinar de les nostres tasques, obligacions i necessitats en matèria educativa. Són culpables al igual que les altres parts d'aquest fracàs. Es necessita que les famílies, sobre tot els pares ens impliquem molt més en la educació dels nostres fills.

Que els polítics no facin el contrari del que prediquen en les campanyes electorals.

Necessitem professors/es motivats, respectats per la societat com persones i com professionals.

Una escola inclusiva a on tingui cabuda tothom, que es pugui entendre el que es diu i el que es fa.

No volem política ni manipulació a les aules. Necessitem que els nostres fills demostrin un esperit crític sense partidismes, a on s'imposi el sentit comú, el treball en grup amb capacitat per relacionar-se i el control de les emocions.

Els nostres fills s'han de sentir feliços i suficientment formats per iniciar el pas a cada nova etapa educativa i formar part de la societat amb garanties d'èxit.

Posem remei d'una vegada i deixem d'utilitzar la política per omplir les butxaques i escalfar les cadires de les diferents conselleries.

Que cada qual: famílies, professors, administració i estudiants intenti fer les coses el millor possible i coordinem esforços per millorar i sentir-nos orgullosos de la nostra responsabilitat.

Programem els objectius conjuntament, cerquem la millor fórmula per aconseguir-los, que l'administració posi els mitjans adequats, avaluem resultats i si no s'aconsegueixen modifiquem convenientment el rumb fins trobar la fórmula més adient.

Vull encoratjar a tots els implicats en l'educació per no deixar-se vèncer per una política miop i injusta que de ben segur pagarà les seves conseqüències.