TW
0

Cinc jovenetes passegen per Ses Voltes estirant cinc maletes. Un grup d'al·lotots xafardeja davant d'un expositor de camisetes santjoaneres. Una furgoneta s'atura davant un forn i descarrega una desena d'ensaïmades acabades de fer. Una senyora guaita a la finestra i penja una bandera, mentre la seva veïna passa la garnera per les persianes verdes de casa. Un fillet passa de la mà de la seva mare amb el dibuix enorme d'un cavall que han fet a l'escoleta. Una companya de feina assaboreix lentament els confits de dins una aluda amb la creu de Sant Joan.

A una cèntrica plaça, uns altres companys entrevisten davant un micro a un munt de persones que tenen alguna cosa a veure amb la festa.

Una jove demana a una senyora ciutadellenca com ho ha de fer per anar a un hotel concret. Un turista entra a la redacció del Diari demanant un cartell de Sant Joan.
Una companya passa la calor com pot ventant-se amb un ventall vermell i amb la creu blanca al mig. Servidor ja ha vist diverses desenes de vegades el vídeo de Sant Joan amb el meu fill, i abans que acabi, ell ja demana que el tornem a posar.

Fa una calor espantosa, d'aquella que no saps on posar-te per a passar-ho un poc millor. Sembla que ara sí, que la festa ja s'ensuma.

A viure-la, i a respectar-la tots! Bones festes!