TW
0

Em perdonaran la incorrecció del títol d'aquestes línies, però és que no veig altra manera de qualificar els fets que els explicaré. Anava en el cotxe pel Camí de Maó, de Ciutadella. Per més senyes, estava esperant a la cantonada amb el carrer Sant Antoni Maria Claret (dono les senyes per si l'individu pot sentir-se identificat). De cop, cau una llosca de cigarreta encesa a sobre la lluna del cotxe. No és que sigui un acte de vandalisme, ni un fet gravíssim, però és que jo, ja em perdonaran, jo ho consider una mostra d'incivisme d'un nivell increïble.

Tenc clar, i no som precisament un detectiu de CSI, que la llosca procedia d'un dels pisos d'aquell carrer. Per tant, açò vol dir que el fumador va decidir llençar les restes del seu vici per la finestra, en comptes de tirar-les al fems de casa seva. Amb tot el meu respecte, proposo que el servei de neteja de Ciutadella dugui totes les restes de llosques que es garnen al municipi en un dia a casa d'aquest senyor, i tal vegada així entendrà que mantenir net el carrer també és cosa seva.

I aprofito l'avinentesa per recordar a tots els fumadors que les llosques no desapareixen per art de màgia enfonsades a l'arena de les platges, o a la terra dels ramells o als marges de les carreteres.

Si vostès trien fumar, siguin conseqüents i es facin càrrec de les llosques. Atentament.