TW
0

Per fi han tret els bidons de l'Avinguda de sa Pau de Sant Lluís, aquests elements que tants comentaris han generat entre residents i visitants. Perquè encara que diguin que és pel nostre propi bé i que era necessari, fer aquests experiments en plena onada de calor provoca que més d'un s'hagi recordat dels parents més propers dels membres del Consistori, sobretot si no tenia aire condicionat al seu cotxe.

Pel que es veu haurem d'esperar a finals d'any per conèixer el nou pla de mobilitat que presentarà una empresa externa després del test estiuenc. Tot ha estat com un "Gran Hermano" a l'espera de veredicte.

Encara que, si m'ho permeten, m'atreviria a avançar la solució. Què es el que es fa a Menorca quan hi ha problemes en una cruïlla? Doncs posar una rotonda. I si l'espai ho permet, doncs perfecte (encara que hi hagi gent que no sap en quin carril ha de circular per sortir-ne). Però aquí es posen rotondes o, millor dit, mini rotondes a tot arreu i problema solucionat. Quant viatjo fora i em pregunten on visc, sempre estic tentada de contestar que a "Rotondolandia", un lloc meravellós on hi ha rotondes per tot i fins i tot pots adoptar-les i personalitzar-les.

Així que aquí deixo el meu suggeriment i ja veurem si és molt diferent del dels experts en mobilitat.