TW
0

Benvolgut senyor Urgell, fundador de Pachá, em permetrà que em dirigeixi a vostè després de saber que ha qualificat la nostra illa com "Muermorca" perquè considera que és avorrida. D'entrada, té vostè tot el dret a pensar allò que consideri més oportú sobre allò que li vengui en gana. Res més faltaria. Jo moltes vegades també he cregut que a la nostra illa li falta certa oferta cultural i d'oci. Però, senyor Urgell, un pot dir que una cosa és avorrida en funció dels referents que té, i jo, sincerament i amb tots els respectes, no crec que les macrodiscoteques com les seves siguin el millor exemple de diversió.

Sí, ja tenc una edat i mai no he estat un amant d'aquests espais on costa xerrar i en els que tens complexe de sardina dins una llauna. Però Menorca té moltes coses a oferir, més enllà d'aquestes discoteques. No tots, senyor Urgell, hem d'estar tallats amb el mateix patró, i sembla que vostè ho vol així. Si a un lloc no hi ha macrodiscoteques, ja és avorrit. S'equivoca, i tal vegada hauria d'explorar les altres formes de diversió, que existeixen. I repeteixo, li dic amb intenció constructiva.

A més, Menorca sí té espais d'oci, bars i discoteques. No són les d'Eivissa, però és que noltros som diferents de la pitiüsa, i crec que afortunadament. Menorca és Menorca. Si no li agrada, ja ho sap. És lliure de triar. Jo em quedo amb Menorca.