TW
0

Entranyable és un adjectiu que significa "molt íntim i fervent". És una paraula que deriva de "entranya", víscera, òrgan situat dins els pits o dins el ventre. També s'aplica a les vísceres considerades com a centre de sentiments i dels afectes. En el llenguatge col·loquial, solem referir-nos a tenir o no tenir entranyes, a tenir-les bones o dolentes. Les mares, sempre bondadoses, duen els seus fills en el sí de llurs entranyes.

Tot açò ho dic perquè el passat 23 de Març, que era un dissabte, un nombrós grup d'antics treballadors d'Aviaco vam fer un sopar al Restaurant La Minerva, i el sopar, que va ser un èxit, va resultar realment entranyable i emotiu, tal com ja abans de seure a taula ens ho havia manifestat en Gabriel, un dels assistents a l'acte.

Amb goig vull agrair l'esforç d'organització del sopar, esforç que van realitzar alguns dels companys i que saberen dur a bon port. També s'ha de constatar el bon servei de cuina i menjador de La Minerva, així com el tracte amable que en tot moment ens van oferir els cambrers.

Voldria adreçar un comiat final als companys i companys presents i absents al sopar. Certament no és or tot el que lluu i brilla, però a la nit del 23 de Març de 2013 es va demostrar que en les relacions personals, laborals i afectives de la gent d'Aviaco n'hi ha molt d'or amagat, un or que potser no sempre brilla, però que sabem que hi és i resta emparat en el testimoni sincer de la nostra amistat.

I açò, benvolguts amics, juntament amb el bon record que d'Aviaco en té, sens dubte, la societat menorquina, ens ha d'omplir de satisfacció.

És la satisfacció de la feina ben feta.