TW
0

No ho entenc. Sincerament, no som capaç de comprendre les raons d'un silenci. No sé si la decisió és del propi Rajoy o del seu seguici d'assessors, però com a ciutadà d'aquest país, em sent insultat. Primer, el president de tots noltros es va amagar rere una televisió de plasma. Ara, directament, s'amaga de tots aquells que l'han col·locat allà on és, dels que li paguem la nòmina (almenys la part legal) i d'aquells a qui ha de servir, no servir-se'n.

Si a mi m'acusessin d'alguna cosa i tingués la seguretat que l'acusació és falsa, no tindria cap problema ni un en donar explicacions. Al contrari, voldria fer-ho, per evitar que em difamessin sense motiu. Així idò, per què el president del Govern no dóna la cara? Diu que ja ha xerrat moltes vegades. I què? Les seves explicacions, les poques que hi ha hagut, no han explicat res. Evasives, matar al missatger, respostes a la gallega... Però explicació convincent, cap ni una. I ara a més, té por de comparèixer davant els representants de tots noltros i respondre les preguntes dels diputats, o sigui, de tots noltros. Per què s'amaga?

No estic acusant al president del Govern i del seu partit de cap delicte. Ja em van mostrar a la facultat que la presumpció d'innocència està per davant de tot, i així intento fer-ho sempre, tot i que a vegades em costi molt. Ara bé, si l'acuso, directament, de covard. Les acusacions són massa greus, i mereixen ser respostes. No fer-ho és donar l'esquena a la democràcia i al poble. Acuso a Rajoy de creure's amb un xec en blanc per fer i desfer sense donar explicacions. L'acuso de no entendre el sistema que entre tots ens hem donat. L'acuso de manipular la democràcia, ignorant el poble quan el poble li demana que parli i digui coses. Demostri'm, senyor Rajoy, que és innocent d'aquestes acusacions, i no s'amagui.