TW

Tots els fillets balears, tots, tots. Els d'Alaior, els de Manacor, tranquils, moguts, prims, grassets, alts, baixos, els que mengen molt, els que deixen les llenties... Tots, tots. Tots els menors d'edat de les Illes estan en contra del Govern del PP. Tots, tots. Tant si saben qui és en Bauzá com si no. Tots. I ho sé cert. Per què? Perquè no el van votar.

El fet que no puguin participar a les eleccions per qüestió d'edat no importa. El raonament és fals, clar, una estupidesa, però és l'aplicació de la fórmula sociològica creada per Guillem Estarellas, que és secretari autonòmic d'Educació i per tant sap bé el que diu. Això segur. Segons Estarellas si un mestre no fa vaga és que està d'acord amb el Govern, sense considerar si forma part o no dels serveis mínims (que serien els fillets que no poden votar), entre moltes altres coses. S'agafen els vaguistes, es multipliquen per cent i el resultat es divideix pel total de docents. Aquests estan contra el Govern, els altres a favor. Ho diu en roda de premsa, s'aixeca i a casa a dinar. Bones tardes. Fins demà. Hala!

Noticias relacionadas

A Balears hi ha 1,1 milions d'habitants, dels quals 194.680 van votar el PP a les últimes autonòmiques. És a dir, un 82,7 per cent dels balears, segons el mètode Estarellas, estan en contra de l'actual Govern. Tan fals és això com el que va dir Estarellas. I ell ho sap. Sap que els 88,4 per cent dels mestres de Balears no aplaudeixen el que fan Joana Maria Camps i els seus.

Llavors, per què ho diu? Sap cert que no enganyarà ningú, perquè qualsevol persona mínimament informada és incapaç de donar el més mínim crèdit a l'afirmació. Estarellas només vol provocar, encendre, mantenir calent un conflicte que evoluciona segons el que tenen previst i els interessa. Perquè amb vagues continuades sense resultats tangibles han aconseguit cansar els docents, avorrir els pares, alimentar la teoria dels docents/adoctrinadors i demostrar múscul ideològic, fet que té rèdit electoral. I els més perjudicats per tot això no poden votar.