TW

El vent canvia de direcció. Es pot intuir com bufarà. Hi ha prediccions, que si són de risc es tornen alertes de colorets. Ara bufen vents electorals, i la predicció no ha fallat: arriben acompanyats d'episodis de pluja d'anuncis de projectes. Davant aquesta tormenta d'alegries i motius de satisfacció, cal activar l'alerta vermella per absència de memòria amb risc de felicitacions desmesurades.

Noticias relacionadas

El conveni per a finançar la primera fase de la transformació dels Quarters de Santiago (que fidels al seu origen donaran guerra als manobres) no acaba amb l'escarni i l'insult que ha hagut de patir l'Escola d'Adults de Maó des de fa dècades, que no anys, menyspreada i maltractada per governants de tots els vents ideològics. L'aturada del trasllat del CP Sa Graduada, per mantenir-lo allà on havia d'anar l'Escola d'Adults, es va anunciar fa 13 trimestres, temps que ha servit per reunir 600.000 euros per començar l'obra i deixar el gruix de la mateixa per a la propera legislatura, és a dir, a qui vingui darrere.

Així, la inauguració no serà en cap cas abans de 2018 o 2019. Com a poc. No ho dubtin. Des de l'inici de la reclamació d'un espai digne, l'Escola d'Adults ha tingut al manco tres seus virtuals, allunyades de la realitat per la parsimònia caribenya dels progressistes i els canvis de vent populars. Va haver de renunciar a un solar, i acceptar anar al CP Sa Graduada, d'on va ser desallotjada sense haver-hi posat un peu. I curiosament aquestes dues passes són del mateix peu. Perquè el PP que el 2010 es va apuntar a una potent reivindicació popular per deixar el CP Sa Graduada on era i enviar l'Escola d'Adults al purgatori dels projectes pendents, és el mateix PP que el 2004 va dissenyar tot el contrari: el canvi d'inquilí del CP Sa Graduada que ara es felicita tant d'haver frenat. Vist això, els adults que van a escola segueixen en alerta vermella. Ha sortit un poquet el sol, però el vent pot tornar a canviar. Com s'ha vist els darrers deu anys, és impredictible