TW

Enrere queden els dies de platja, de trobades familiars i amigables, d'una actualitat fins ara a mig gas. La tardor guaita amb l'assaboriment d'una bona temporada turística, però la ciutadania no confia en la seva bonança perquè aquest brot verd no és una arrel que haguéssim sembrat.

Noticias relacionadas

L'escolar, sense el TIL ni la Llei de Símbols, però amb la ferida de les activitats complementàries que organitzaven les Apimes. No s'ha aconseguit el consens desitjat amb els docents i faran feina amb la norma Wert que, lluny de millorar el fracàs, genera més problemes dels que intentava arreglar. Torna també la rutina política del desencant, del cansament per les imminents eleccions catalanes i nacionals. A les Illes, el carrer dubte si podran deixar de banda –d'una vegada- les petites discrepàncies que s'inflen per generar vots, d'uns i d'altres, o es posaran en la pell del poble i aniran per feina. Tot açò, amanit per innumerables conflictes bèl·lics arreu del món.

Els quotidians, malgrat tot, som optimistes. Trobem barats els llibres de text en comparació als fruits de les seves paraules, així com la costa amunt de les matrícules universitàries, del trasllat i l'estada dels estudiants fora de Menorca. Estem cansats, però, de polèmiques estèrils i polítiques de cara a la galeria. Escriviu  per a les persones, amb humilitat, perquè no podeu oblidar que governeu gràcies a una suma i que sols -tots- sou insuficients. Arranqueu el curs, amb seny.