TW

Quan arriba l'època estival comencen a sortir diversos articles i escrits sobre el turisme a les Illes, amb què invertir i amb què no, amb el què promocionar i amb el què no i un llarg etcétera.

El fet és però, que a les platges de les Illes les que les gaudeixen (tot l'any) som els illencs, en especial els fillets/es d'aquí que en temporada estival dediquen hores a jugar a l'arena de les platges. Ahir sense anar més enfora, (i cansada ja de blasfemar al vent) vam gaudir amb els fillets/es a la platja de Santandria per córrer, saltar, jugar i… treure llosques de l'arena la qual cosa era una verdadera falta de respecte per part dels fumadors/es incívics que gaudeixen a la seua manera d'un espai natural que comparteixen amb menors.

Amb açò, no vull dir que estigui en contra dels que fumen tabac o altres substàncies, cadascú és lliure de fer amb la seua salut el que vulgui, però crec que no deixar sunya a la platja també és una responsabilitat important. Segurament aquest escrit formarà part d'un munt més d'escrits als quals se n'hi farà poc o cap cas, però em veig amb la responsabilitat per part meua de fer una crida de conciència a la gent irresponsable e incívica que amb un simple gest pot evitar deixar el rastre de la seua presència a la platja. Si amb aquestes quatre lletres arrib al meu objectiu o mínimamente a que s'hi hagi dedicat un parell de minuts a llegir-les ja m'en don per satisfeta, gràcies pel vostre temps.