TW

La identitat no tracta només de continguts, de tradicions o de maneres de pensar, sinó d'arrels. La primera fira gastronòmica ens ha semblat una recepta fascinant. Una acurada selecció de productes locals, aula de formació i d'activitats, tast i venda. La terra i els seus fruits tenen la capacitat d'activar la part emocional, una il·lusió que traspassa els sabors illencs, que fixa el record i que el converteix amb perdurable.

Al mateix temps, a Sant Lluís, es celebraven les I Trobades Mediterrànies Albert Camus. Reflexions que han ajuntat estudis literaris, art i filosofia. Conferències que han posat de manifest coneixements i rostres d'una diversitat excepcional. La identitat també és un procés de relació, de tracte i contacte, de teixir amb els altres. Qui no va poder gaudir-les en directe, que no se les perdi en el canal youtube.

Noticias relacionadas

Finalment, hem fotografiat el congrés de Prehistòria del Mediterrani Occidental. Els participants han compartit estudis del segon i primer mil·lenni aC., traslladat les investigacions realitzades durant els darrers anys, i potenciat la candidatura de la Menorca Talaiòtica.

Són exemples i són llavors que garanteixen l'entusiasme quotidià, un sentit que reclama un lloc preferent en la vida pública.

I va aparèixer el dilluns i, amb ell, la commoció d'observar dos trens turístics que passejaven alhora per Maó. Ciutat, no abarateixis el somni de la personalitat, o et donaràs per menyspreada a tu mateixa.