TW

Un meló no es pot saber si és bo fins que no és obert. Hi ha clients que demanen un meló bo. És massa demanar. Dependrà en part de cada paladar. El que no admet opinions és que, una vegada obert, el meló no es pot tornar a deixar com abans. La meitat del mandat al Consell arriba amb un canvi de presidenta que alguns van pronosticar que no arribaria. El tripartit ha estat hàbil per dissimular les discrepàncies personals i polítiques sense grans crisis. No era fàcil. Això ha deixat molta part del protagonisme als melons oberts. Alguns eren obligats, com revisar PTI per una clàusula temporal ja sobrepassada a l'inici del mandat. S'ha començat amb massa dubtes a l'hora de mutilar la NTT. I si no ho tanquen i tornar a haver-hi canvi de govern? Incert. A l'equip de govern tenen clar que, en part, per la carretera van arribar al Consell i que si no ho resolen bé, per la carretera en poden sortir. El quid és tan simple i complicat com un enllaç a doble nivell a mig fer. Tan important és decidir com justificar-ho bé. Decisiu.

Noticias relacionadas

Altres melons s'han obert sols. El Consell guarda una justificada prudència sobre el lloguer vacacional. Començar a fer tallades sense tenir el text del Govern seria temerari. El consens és tan recomanable com improbable. Complicat. Malgrat no tenir promoció turística pròpia (meló d'impacte menor), arriben més visitants. S'agreuja el meló dels accessos a les platges, tema que resumeix les diferències entre aquest govern i l'anterior en formes i fons. Està bé planificar per no crear problemes majors, però també s'hauria agraït alguna acció més aquest estiu. Simptomàtic.

Tants melons oberts fan més qüestionable l'obertura innecessària d'altres com la moratòria comercial, i més lamentable la decepció de la Menorca Talaiòtica. La resolució d'aquestes i altres postres fruiteres determinarà la nota final del tripartit. Pendent.