TW

Et preocupa que qüestions que abans no et preocupaven ara et preocupin. Unes les trobes importants i lògiques: major preocupació per la salut, per aprofitar millor el temps, per un mínim de solvència econòmica, pel benestar dels teus, per la pau al món... Però ha sorgit també una inseguretat incipient que va avançant en diferents àmbits. Por a deixar el llum o el gas obert, si has tancat bé la porta, por que t’estafin per internet o telèfon, que et robin, por a perdre les claus o el mòbil... i una cosa nova en la teva forma de ser, preocupació pel que fan, diuen o pensen els altres.

Surt una música rítmica i ballable d’una casa per on passes. T’alegres d’aquest senyal de bon humor i estàs content pels habitants d’aquella casa? No. En tost d’açò remugues i penses què dimonis fa aquesta gent a les deu del matí d’un dimarts. No tenen feina o res millor que posar música a les totes, Que són hores de fer altra cosa i no de ballar i fer festa.

Noticias relacionadas

Després alenes fort, et relaxes un poc i penses que tu no n’has de fer res de la vida dels altres i que no saps absolutament res dels que ocupen aquell habitatge i de la raó d’aquella música. Senzillament t’ha molestat la seva alegria.

Passa el temps i tens nous maldecaps, desconfiances i cabòries, ho admets, però tens un nou i greu problema si et molesta la felicitat dels altres.

hvacui.blogspot.com