TW

És cert que quan un indret està en obres, o aquestes estan inconcloses i hi manquen senyals vials, el lloc en qüestió es converteix en un «campi qui pugui» a nivell de trànsit rodat.

Noticias relacionadas

El cas de Fornells podria encaixar dins aquesta descripció, si no fos perquè sempre hi ha hagut una laxitud els mesos d’estiu pel que fa a vehicles i altres usos de la via pública. Per exemple, les voreres de tot el poble, especialment la del passeig marítim, s’empren com a carril bici, quan en cap moment s’indica aquest ús. Enguany, la vorera nova d’Es Pla s’empra, per alguna estranya raó, com a aparcament de motos, sobretot de lloguer. I tampoc n’està indicat aquest ús. Per no parlar de la rotonda nova a la mateixa via que molts cotxes obvien, com si no existís, i opten per canvis de direcció, forçats, incòmodes i extranormatius, enmig del carrer.

Des de casa estant ho observo tot plegat i me’n faig creus de com ens recreem, en aquest país nostre, en les fronteres de la legalitat. Les forces de seguretat, ni que ho vulguessin, no poden posar remei a tanta infracció continuada… La massificació de l’agost també ens porta aquest incivisme que, estorats, només podem observar si no volem entrar en conflictes constants. Ai!