TW
2

Catalunya és una joia pels seus paratges naturals, per les seves magnífiques platges, pels seus monuments. Milions de turistes la visiten cada any, encara que molts d'ells no surten de l'emblemàtica Barcelona. Si parlem d'una escapada de diversos dies, la Ciutat Comtal reté al turista, però en estades més prolongades o per fer turisme interior, és molt recomanable deixar-se enlluernar per altres bonics racons.

Si parlem d'un lloc com Catalunya, , submergir-se completament en el turisme gastronòmic. I és que la comunitat és rica en matèria primera , sent a més típic barrejar tots dos en plats que recullen la seva essència, els El turista pot degustar el deliciós menjar català en , acompanyant el plat pel també típic . Els embotits de la serra, com el famós , han de tenir especial protagonisme, tot regat amb , entre altres zones. Per descomptat, no s'ha d'abandonar Catalunya sense brindar amb . Tampoc sense tastar una (típics del Dia de Tots Sants) o carquinyolis, algunes de les postres típiques que endolciran el moment. Donada la riquesa de la gastronomia catalana i l'apreciada que és per aquest turista que desitja conèixer nous sabors en plats amb alta qualitat, es feia necessària una guia que inclogués els seus . I és capaç de trobar les millors opcions al voltant de la recerca , en funció de diversos criteris. Un d'ells és el de la localització. en la qual es troben, des de l'Alt Camp al Vallès Oriental, passant per descomptat per Baix Penedès, Osona, Val d'Aran o La Cerdanya. Per descomptat, i com tota guia que es preï que han passat pels diferents restaurants. A més, (espanyol, català, anglès i francès) i es poden aplicar filtres per trobar-hi valoracions de llocs que es troben en una zona concreta. Les valoracions inclouen criteris puntuables com el servei, el menjar, la relació qualitat/preu o l'ambient. , en el qual es poden trobar des d'una ampolla de cava gratuïta, les postres de la casa o fins i tot una classe de cuina. També es pot buscar a través del filtre per ciutat si estan buscant ofertes en una zona concreta. Per a aquells turistes més sibarites, aquells que volen gaudir de lo millor sense mirar el preu o el lloc de localització, Amb els vots rebuts es fa una mitjana que es va ordenant. Al , finalment, s'inclou també informació en forma d'articles i fotos. Una ruta gastronòmica per Catalunya inclouria la . Donades les baixes temperatures hivernals, les receptes per mantenir-se calents passen per que han passat de generació en generació. Caldria acompanyar amb un ric , especialment de la zona, i acabar amb les . Recorrent les comarques del Pallars Sobirà, l'Alt Urgell i el Berguedà, s'arribaria a , a la qual s'elaboren embotits com , però també altres productes com . Les seves terres ens regalen cada any rics bolets i la molt apreciada , una veritable exquisidesa. Arriba l'hora de deixar la muntanya i passar a la costa, a algun lloc com la comarca del . Una bona opció és demanar un ric , una paella amb marisc i carn ideal per compartir. Donada la riquesa en varietat i qualitat de fruites i verdures, no estaria de més acompanyar amb una amanida completa o, si es prefereix, amb una . En el camí, no oblidis tenir a mà per saber quins són els restaurants propers i millor valorats per degustar la cuina catalana.
val la pena també conèixer-la pel paladarprocedent de la seva horta mediterrània i del mar"mar i muntanya".un bon suquet, una sarsuela o una calçotadapa amb tomàquetfuet de Vicvins típics del Penedès o el Segrecava catalàcrema catalana, panelletsUna guia completarestaurantsGuiacatrestaurants a CatalunyaLa guia ordena els restaurants en funció de la zona , Guiacat també ordena els restaurants segons les opinions dels comensalses poden trobar en diferents idiomesUn apartat interessant és també el de les ofertespoden mirar els restaurants més ben valorats a la pestanya "Top".blogLa nostra propostaVall d'Aranrics estofats, com l'olla aranesa,formatge brossattípiques crepsOsonael fuet i la llonganissa de Vicel bisbe, la somalla o el botifarrótòfona negraBarcelonèsarròs parelladacoca de verduresGuiacat