Jocs d’Åland 2009. Els nostres esportistes van aconseguir vint-i-set medalles als Jocs de l’arxipèlag - IGA

TW
0

IGA Menorca presentarà com a candidats a les distincions a l'esport Menorquí que atorga el Consell de Menorca els vint-i-set (27) medallistes, entre esportistes individuals i equips, dels darrers Jocs d'Åland 2009.

La llista de candidats que presentarà IGA serà la següent: Àngela López, (Atletisme), or i bronze als 400 i 100 m. tanques. Eric Navarro (Bàdmintom), bronze a individual masculí. Selecció femenina (Bàsquet), or. Selecció masculina (Bàsquet), plata. Jéssica Gomila (Gimnàstica), bronze a la barra d'equilibri. Bruno Sánchez (Judo), bronze als 100 K. José Escrivá (Judo), bronze als 81 K. Gemma Triay (Tennis), or en equips i dobles femení; plata en individual femení. Francisca Sintes (Tennis), or en equips i dobles femení; bronze en individual femení y Sara Casasnovas (Tenis), or en equips femení i dobles mixts.

A més de Roser Pons (Tenis) or en equips. Jesús Curiel (Tenis), or en dobles mixts. Borja Goñalons (Tir amb ar), or a Ronda FITA arc recorbat; bronze en l'eliminatòria d'arc recorbat. Sebastià Ametller (Tir amb arc), Plata a l'eliminatòria d'arc compost. Quim Lorente (Tir amb arc), bronze a l'eliminatòria d'arc compost. Juan Maqués (Tir), or ABT individual i equips; plata Sporting. Juan Bagur( Tir), or ABT equips. Llorenç Marquès (tir), plata pistola foc central. Jonathan Dunnet (Vela), or surf de vela individual i equips. Sebastià Mercadal (Vela), plata surf de vela individual i or equips. Loren Mesquida (Vela), bronze surf de vela individual i or equips. Bernat Coll (Vela), or surf de vela equips. José Luis Sastre(Vela), bronze làser equips. Rubèn García (Vela), bronze làser equips. Francisco Arnau (Vela), bronze làser equips. Lluís Aracil (bronze làser equips) i la Selecció femenina de Voleibol, bronze.

Reunió amb les delegacions
Avui dijous, dia 4, a les 20.00 h, se celebrarà una reunió entre IGA i les catorze delegacions federatives amb motiu del procés de selecció per ocupar els càrrecs de tècnics i delegats IGA per al bienni 2010-2011.

Es preveu que en finalitzar el mes de març aquest procés de selecció hagi conclòs i IGA pugui comptar de nou amb un equip esportiu per poder preparar i organitzar per a aquest estiu l'inici de les fases a Menorca.