TW
0

Un total de 2.048 socis s'han beneficiat al llarg dels darrers deu mesos dels avantatges que ofereix la targeta Club IGA. Tot gràcies al suport i col·laboració dels quaranta-dos (42) establiments adherits a la xarxa IGA, els quals a més de descomptes i preus especials al llarg de l'any cedeixen periòdicament regals per als premis dels sorteigs mensuals que es duen a terme des d'IGA.

En aquest desè sorteig, corresponent al mes de març, catorze nous socis han resultat guanyadors i s'han endut els regals que havien ofert per a aquesta ocasió cinc dels nostres establiments: Manostijeras perruqueria i estètica, un val per a un massatge; Malbúger Centro Deportivo, deu vals de punts per a ús de les instal·lacions esportives; Restaurante La Minerva, un sopar per a quatre persones; Vinoteca Peñalver, un set per a la conservació de vi, i finalment un set de tovallola de platja i gorra d'IGA Menorca. Els socis guanyadors s'han repartit entre diverses poblacions de Menorca com a Alaior, Ciutadella, Maó, es Castell i Sant Lluís.

IGA a la fira Gaudeix
Un any més, en la que serà la segona edició, IGA tindrà presència a la fira Gaudeix, de l'esport, l'oci i la salut, que se celebrarà del 9 a l'11 d'abril al pavelló de Fires i Congressos a Maó.

L'estand d'IGA Menorca centrarà la seva activitat en la campanya de renovació i captació de socis de la targeta Club IGA, que a partir de la renovació serà vàlida fins al 31 de desembre de 2011, així com a donar informació als interessats sobre les activitats del nou bienni.
Aprofitant aquesta ocasió especial, el sorteig d'abril de la targeta IGA se celebrarà el darrer dia de fira i comptarà amb molts de premis, cedits per diferents establiments adherits a la xarxa IGA.