Estand. Petits i grans van aportar activitat i diversió durant la visita - IGA Menorca

TW
0

El cap de setmana passat es va celebrar la fira Gaudeix i IGA Menorca hi va ser present amb un estand que va estar dividit en dues seccions principals, una dirigida a públic infantil i una altra dirigida als socis de la targeta Club IGA.

En la secció dirigida a la targeta IGA, tant els socis actuals podien renovar la seva targeta, com els nous interessats donar-se'n d'alta. Renovacions i altes es podran continuar fent a les oficines del CIM a Maó.

Tres nous establiments es van incorporar a la xarxa d'avantatges d'IGA Menorca durant la fira: Rústica, ubicada al port de Maó, és una botiga que ven articles de regal i artesania; Germans Carreras, també localitzada a Maó, es dedica a la venda d'articles de pesca, submarinisme i altres complements per a mascotes, i finalment Sports & Kayac, empresa que lloga caiacs i organitza excursions guiades. La guia sencera dels establiments d'IGA actualitzada es podrà consultar a la pàgina web www.igamenorca.es, a partir de la setmana que ve.

Diversió per als més petits
La secció pensada per al públic infantil disposava de tamborets, taules, llapis de colors i fulls amb dibuixos dels divuit esports d'IGA perquè els més petits s'entretinguessin pintant-los i tinguessin així el primer contacte amb el món esportiu d'IGA. També es van lliurar entre els infants quaderns amb la col·lecció de dibuixos d'IGA, perquè se'ls enduguessin per pintar a ca seva. Globus blaus, blancs i taronges completaven la decoració predominantment infantil d'aquesta secció.

Mural per als participants
També es va penjar a una de les parets un mural de tres metres d'ample que contenia una composició dels diferents esports d'IGA Menorca i al costat d'aquest es van habilitar una parell de plafons en blanc perquè els participants als darrers Jocs a Åland aferressin fotos i hi deixessin el seu testimoni.