Ciclistes. Els corredors menorquins van protagonitzar una bona cursa pels carrers de Binissalem on va tenir lloc la final - cime

TW
0

Els ciclistes menorquins van aconseguir una bona classificació a la Final Balear de l'Esport per a l'Edat Escolar que es va celebrar a Mallorca sota l'organització de la Direcció General d'Esports del Govern Balear amb la direcció tècnica de les respectives federacions. Els ciclistes van tenir uns bons resultats mentre que a la final infantil i cadete de futbol no hi va haver medalles.

Un total de 11 corredors menorquins -entre ells dos cadets i vuit infantils masculins i una femenina- van competir pels carrers de Binissalem. Joan Villafranca va obtenir la tercera posició en infantil i el segon lloc fou per Núria Bosch. La majoria del grup d'infantils van arribar amb el primer grup de carrera, fent així un bon paper.

En futbol, Menorca va estar representada però els dos campions de l'Illa, en infantil el CD Menorca i en cadet el CE Alaior. En ambdós casos encara que els combinats menorquins van realitzar un bon joc no van tenir sort al marcador final i no van tenir opció a les primeres places.

Per la seva banda, el CD Menorca va empatar contra el CD Cide, 1-1, però va caure a la tanda de penals, i també va perdre davant el conjunt eivissenc. Pel que fa al CE Alaior cadet es va enfrontar primer contra el favorit, el RCD Mallorca, sucumbint, circumstància que es va repetir contra el representant d'Eivissa als penals, després d'empatar 1-1.

El conseller de Cooperació Local, Esports i Habitatge, Juanjo Pons, recorda que amb constància, capacitat de superació i moltes ganes es poden aconseguir els èxits esportius. "Rafel Nadal és un bon exemple del que pot aconseguir un esportista si treballa dur des de ben petit".