Bon nivell. Marc Pons, al podi, Judit Janer i Eric Vegal, en acció al Velòdrom de Palma - egep

TW
0

L'Escola del Grup Esportiu Es Port va inaugurar la temporada participant al III Trofeu Ciutat de Palma de ciclisme en pista, que es va celebrar el passat dissabte 29 al Velòdrom Palma Arena en les categories d'aleví, cadet i juvenil en la prova de puntuació amb la participació d'equips d'arreu d'Espanya i seleccions d'altres països.

Els diferents equips de l'Escola sortien a competir amb el handicap de no haver pogut preparar la prova amb la mateixa intensitat i qualitat que la resta de forma-cions pel problema de no disposar d'una instal.lació adient per a la pràctica del ciclisme en pista, una reivindicació d'anys.

Cal destacar la bona actuació de l'aleví Marc Pons. Va quedar en segona posició a la seva prova, mateix resultat que va obtenir l'infantil Miguel Ledesma. En aquesta categoria també hi va destacar Eric Vega i Marc Bosch. A la resta de categories cal esmentar Raül Pizarro i Judit Janer en cadets i Pere Domingo i Mònica Bosch en juniors. La resta de l'expedició ciutadellenca la composaven Marc Josep Olives (infantil) i els tècnics Pere Barceló i Pere Pons. No va poder assistir per malaltia l'aleví Gerard Fernández.