jornades molt animades. El Club Hípic de Ferreries va comptar amb un campionat molt disputat i que va ser seguit per molta gent mentre els genets més joves van mostrar les seves progressions - chb

0

Lluc Gomila va ampliar el seu títol de campió de Menorca de Doma Menorquina a l'àmbit balear en el passat campionat Balear celebrat a Ferreries de la mà de la Federació Hípica i del Club Hípic de Ferreries. Gomila va acabar amb 65,08 punts per davant de Jaume Villalonga (64,34) i Sito Giménez (63,02).

A la categoria de poltres de 3 i 4 anys va guanyar Bià Mercadal amb 'Vividor' amb un ample marge de 4,5 punts. Joan Pons (63,10) i Antoni Florit (62) el van acompanyar al podi. En poltres de 5 anys, un dels més moguts, va acabar amb Mateu Pons amb Ursai (67,42) primer, en segona posició Samuel Allès (65,25) i en tercera, Micky Borràs (62,42 ).

A alevins, el guanyador va ser Sergi Silvela, mentre que Lorena Torres va quedar segona i a infantils la guanyadora ha estat Maria Capó de l'Escola Eqüestre de Ciutadella amb 61,50 punts per davant de Lluís Femenies i Marc Moll.

La represa de cadets fou la que presentà uns marges més estrets, en primer lloc va quedar David Allès amb 'Estel', seguit per Xavier Servera i Roser Capó. A juvenils hi va haver un únic participant, Siscu Marquès, el qual no obstant això va fer la puntuació més alta de les proves de dijous: 6'77 punts.

A la categoria de joves genets s'imposà Adrià Pons amb 'Tíbet', seguit de Carina Marquès i Pau Pons.

Pel que fa a la classificació per equips, el guanyador ha estat el del Club Escola Menorquina de Ferreries (Lluc Gomila, Adrià Pons i David Allès) mentre que en segona i tercera posició han quedat els dos equips de l'Escola Eqüestre Menorquina de Ciutadella.
Els jutges de les proves van ser Toni i Rafel Seguí, Joan Pons, Francesc Morlà i Anke Linshoft.