TW
0

La presentació dissabte passat del Grup Esportiu Es Port i de la seva Escola de Ciclisme, al Poliesportiu municipal d'Esports de Ciutadella, va ser una mostra de la vitalitat d'aquesta institució. L'acte va comptar amb presència institucional local, el batle, José María de Sintas, i la regidora d'Esports, Tico González, illenca, el conseller, Juanjo Pons, i de la Federació Balear, el president, Arturo Sintes.

Va obrir l'acte el President del Grup Esportiu Es Port, Josep Janer, amb unes paraules d'agraïment on va destacar el gran lema de l'Escola: "Xalar fent ciclisme", destacant la importància que tenen els valors de l'esport.

Janer va demanar, també, suport a les autoritats presents, recordant a la Federació, Ajuntament, Consell i Govern la gran assignatura pendent, com són unes instal.lacions adients i segures per aquesta pràctica, com és la històrica reclamació de la pista voltadora.

Dins del mateix acte, es va donar la enhorabona a n'Albert Torres, corredor sortit de l'Escola i que fa poc va fer medalla d'or al passada Copa del Món. Tot seguit es va projectar unes fotos de les activitats amb els fiets i fietes, per a continuació anomenar els esportistes, des de fiets i fietes de 5 a 6 anys fins a 18 anys. En total, dins el curs 2011-12 hi ha prop de seixanta persones.

La presentació es va acabar amb un aperitiu, on tots havien aportat el seu granet de coca i varem poder disfrutar d'una estona de tertúlia, amb invitació posterior al partit del Volei Ciutadella.