Venus dream. Guanyà la cinquena del programa - carlos orfila

TW
0

Dissabte feixuc a l'hipòdrom de Maó, amb molta calitja i el vent rescalfat del segon quadrant que feien buscar les zones obagues. Primera jornada d'estiu pel que fa a l'assistència de públic, amb molta presència d'estrangers, que afavorí una recaptació de mil euros d'entrades i prop de dos mil en apostes. 53 trotadors repartits en sis carreres.

Sota un sol imponent començà la prova especial per a poltres de dos anys. Amour Dream participava per segona vegada i va impressionar el seu potencial. Amb l'ADN de Love You, un dels sementals més cotitzats a França, sortí amb molta seguretat i un ritme regular i constant per assolir una molt bona via i la seva primera victòria.

La segona carrera se l'emportà l'euga Olympia di Jack. Amb el dorsal número sis agafà el capdavant i suportà amb solvència les diverses envestides que es produïren.

Tirano Mixó comandà, amb distància, la tercera cursa fins el darrer revolt, on s'esfondrà. La resta corregué compacte amb canvi de ritme i marrada final de Tequila Mist PV. L'euga d'en Tiago Pons Salom manifestà un bon estat de forma i regalà una alegria al seu propietari.

La quarta l'embolicà, amb llacet inclòs, la filla de l'amo de Llinàritx. Sortida amb el número un, i arribada, també, en la primera posició.

La cinquena correguda fou molt entretinguda. Diversos canvis en les primeres posicions fins arribar al darrer revolt. Allà, amb un cop de timó, partí Venus Dream, que arrossegà June Firts, per deixà enrere aquell suplici, decidida a guanyar i fer riure com un picarol en Carlos, ja que representava la tercera victòria de l'experimentat menador.

Quan el sol ja declinava es donà la sortida, en handicap, de la carrera estel·lar. Primera victòria al municipal de Truc des Prés, després del seu retorn de terres franceses. Aquest excel·lent cavall passa molta de pena per desenvolupar les seves qualitats dins la petita pista maonesa. En Joan Borràs el fa corre sempre fora un, per a trobar un radi de corba més gran i apaivagar els cops que es pugui donar en la reunió dels rems. Cal notar que corre amb una vistosa botifarra a cada mà. Sireneta MO fou segona i la millor via del programa.

El dimecres, jornada
Recordar als afeccionats que la pròxima jornada serà dimecres a les 20:30. Primera reunió nocturna sota el paraigua de la Federació Balear de Trot.