TW
0

Nit tropical al municipal maonès per presenciar la segona jornada nocturna d'aquest estiu, amb un nombrós públic que animà als 59 trotadors que van participar, repartits en 6 carreres. Presència del president del Consell y del regidor d'Esports i del responsable de la companyia Iscomar, .José Ignacio Seguí, empresa que va sortejar entre els assistents un viatge a Mallorca d'anada i tornada.

A les 21 hores en punt es donà la sortida de la primera cursa. Després d'un parell de desmuntades en els primers metres i de recol·locar-se el paquet, agafà el cap "Uchandón". Vingué, després, i de darrera "Única Monsol" per acompanyar-lo. En els darrers metres es distancià amb comoditat "Única Monsol" per endur-se el triomf.

La primera, de les dues proves especials era la patrocinada per ASTROT, per a cavalls nacionals de 5,6 i 7 anys. En una espectacular sortida, agafà el cap i corda "Sireneta Mo", juntament amb "Ombra di Monmes". "Sireneta Mo" provà d'anar-se'n però ja era massa tard, ho tenia guanyat perquè els altres no la van poder agafar.

La tercera carrera fou molt moguda: canvis, desmuntades, rematades a falta de 1.000 metres i rematades a falta de 600 metres. Al final, victòria d'"Uki".

Arribava el moment de l'espectacle eqüestre de la mà de Josep Carreres i Toni Marquès. De sorprenent es pot qualificar l'exercici de circ que van brindar. Després arribà la quarta de la nit. Iñaki Vinent es calà el casc fins a les orelles, agafà fermament les regnes i tancà els ulls. No va cedir ni un pam fins arribar a la campana. L'aposta a guanyador es pagà a 18,30 euros, cosa que confirma que no estava jugat.

Sorpresa la victòria del poltre de 3 anys "Viking's Dream". Aquest poltre, que participà en el mes de maig al Gran Premi Nacional, feu una sortida de cavall veterà, amb el dorsal 6, però aconseguí situar-se al capdavant. Mantingué el ritme sense defallir, i va aconsegur una victòria de mèrit. El trio es pagà a 263,40 €

Com a colofó a una nit plena d'emocions, es corregué la carrera especial per a cavalls d'origen francès. Tant sols 6 cabriols per afrontar 2.600 metres. Els favorits, "Or du Chatelet" i "Ker Malo", van dominar de cap a peus i registraren un excel·lent crono de 1'18 i busques. El triomf se l'endugué "Ker Malo" per uns metres. La sorpresa, "Nenuphar Maria", que fou tercera.