Vuronometro Sund. Manat per Sito Seguí guanyà la segona carrera del programa maonès - Carlos Orfila

TW
0

La jornada hípica del hipòdrom de Maó disputada ahir es va caracteritzar per el doblet de Sito Seguí amb Vuronometro Sund i Tana Sund SO, a més de la segona victòria consecutiva que obtenia Togenia Chill GM. També es va produir la primera victòria al Hipòdrom Municipal per Amour Dream, de la mà de B.C Pons.

La primera cursa del matí era la reservada per a poltres de dos anys a on es va produir la primera victòria per al poltre de les quadres Biniparratx que guanyava de manera brillant. Segon era As del Norte i tercer Achica di Monmes.

Vuronometro Sund, de la mà de Sito Seguí, aconseguia una meritòria victòria després de rodar per l'exterior bona part de la cursa. Vamp Queen Spa i Uchandon completarien el trio.
La tercera cursa era per a l'euga Vespa Mo que, de la mà de Toni Roca, guanyava còmodament. El seguien per darrere Tufularia i Usain Bolt HM.
Segona victòria de la jornada per a B.C. Pons. Aquesta vegada amb Venus Dream completaria una excel-lent carrera. Segon era O'meare VX i Niki Monsol tercer.
Togenia Chill GM reafirmava el seu bon moment de forma a la cinquena cursa de la jornada. Nova victòria per a l'euga de les quadres Mondejar, New Dancing acabaria segon i Tot Muscul seria tercer.

Vinabel Biniati dominava fins als metres finals la sexta prova del matí, però damunt la línia de meta Oceana Dirt aconseguia la primera posició. Completaria el trio Oree Atac.
Per a tancar la jornada Tana Sund SO donava la segona victòria del mati a Sito Seguí que guanyava amb facilitat per davant de Sireneta MO i Stel de Murallet

Les carreres del proper diumenge al recinte maonès es faran amb la distància general de 1.970 metres. D'altre banda aquest dilluns avui es duran a terme unes remodelacions a la pista del municipal a càrrec de l'empresa Juan Mora.