TW
0


Ara fa uns dies va haver un terratrèmol a Haití que va devastar bona part de les estructures superpobres d'aquella illa del Carib.
Segons han informat els mitjans de comunicació, s'han produït milers i milers de víctimes: morts, ferits, desapareguts, avaries a totes les xarxes de comunicacions, com ara carreteres, d'aigua, de clavegueram, de telefonia...
Tot aquest desastre ha provocat una situació de caos que posa en perill la supervivència d'aquella comunitat.
Ajudem Haití
Els alumnes de 3r cicle volen ajudar Haití, un país que ara ja no és el mateix que abans. Tota la capital està en ruïnes i nosaltres volem ajudar tota la gent que s'ha quedat sense família, sense casa o sense res.
Per això nosaltres volem destinar el 10% del que posem els alumnes per al material del trimestre (12 euros) per ajudar tota la gent que en aquests moments ho passa molt malament. Esperem que la nostra ajuda arribi a Haití, i que ajudi moltíssima gent que s'ha quedat sense res.
El nostre gra d'arena
Amb els 12 € a la butxaca, hem anat al banc per a fer l'ingrés. Com que havíem vist l'acudit d'en Forges al diari, hem demanat al director de l'oficina del banc si era cert que cobraven comissions. Ens han dit que si fèiem un ingrés a un compte del mateix banc, com ara per a UNICEF, no ens cobrarien res. I així ho hem fet. Hem posat la nostra petita ajuda íntegrament. Si l'haguéssim posat al compte d'un altre banc, ens hagueren cobrat un 2 per mil, que és un 0,2%.
La nostra petita ajuda ha anat a parar a UNICEF íntegrament, sense descomptes.