TW
0


Hola, som els fillets i filletes de 3r i 4t del CP Tramuntana i vos volem explicar que a l'escola tenim un projecte Comenius. És un projecte amb altres països d'Europa. El nostre projecte s'anomena "Different games in different countries" i els països amb els quals compartim projecte són: Polònia, Itàlia, Romania, Anglaterra i Turquia. L'objectiu és compartir jocs tradicionals de cada país i practicar l'anglès, ja que és la llengua de comunicació. Algunes de les activitats són intercanviar presentacions digitals, cartes…
La setmana passada (del 12 al 15 de Gener) ens van visitar els mestres dels nostres companys Comenius.
Dimecres vam fer una Ginkana per Maó per saber orientar-nos amb un plànol i perquè els mestres estrangers coneguessin la ciutat. Com que la Ginkana era en anglès, els mestres convidats ens llegien les pistes. Al final de la Ginkana vam visitar el museu de Menorca.
Divendres van visitar la nostra escola, perquè volien veure el centre, com eren les classes, com fèiem feina… i vam celebrar Sant Antoni amb ells, i els vam convidar a la torrada. En arribar a l'escola van visitar totes les aules i nosaltres ens vam presentar en anglès, ens van explicar algunes coses sobre les seves escoles i van fer fotos. Després del pati vam anar tots al gimnàs perquè els alumnes de 1r cicle havien preparat una obra de teatre sobre la reconquesta de Menorca. També els vam cantar cançons tradicionals menorquines i després vam cantar tots la mateixa cançó però amb els diferents idiomes (per exemple cada país va cantar la cançó d'aniversari amb el seu propi idioma). Va ser molt divertit! A la una van venir els pares i mares i vam començar la torrada de Sant Antoni.