TW
0

La joia porta intrínseca en si, a més del seu valor material, valors que desprenen en sentiments especialment quan algú la regala. Liber Olives és una de les artistes capaç de dotar les seves joies de la màgia que irradien provocant tots aquests sentiments que en el seu cas a més narren històries de contes i faules a vegades inventades. Liber és sensible al sentiment sublim de l'amor i per aquesta raó ben segur que no s'ha pogut resistir a la temptació de crear una sèrie de joies que ho celebren expressament pel dia de Sant Valentí en les que utilitza símbols com el cor i frases, és habitual el texte en les seves joies, com "Olé mi cuerpo serrano!!" o "Amore, amore, amore".

Però a més Olives aprofita l'ocasió per presentar un avanç de la col·lecció de la nova temporada amb noves històries amb noves formes amb les que sorprendrà gratament. Olives exposa en l'actualitat a "La Villa" des Castell, però també ho fa a Santander, Salamanca, Vigo i recentment és habitual també a Gijón.
La seva faceta creadora de joies ha estat ja àmpliament reconeguda com amb el premi Eurobijoux & Accessories que va guanyar o sent guardonada amb distints premis a la Comunitat Gallega.