TW
0

Ens feia molta il·lusió i ja és una realitat. El I Concurs Fotogràfic Escolar, la millor foto de Carnaval 2010 ja té escoles guanyadores. Són l'escola nova d'Alaior, el CC Sant Francesc d'Assís de Ferreries i el CP Antoni Juan de Maó. La participació ha estat molt elevada, hem rebut a través de la direcció de correu electrònic de "Xoc" 381 imatges en total, procedents d'una vintena de centres educatius de Menorca. És per açò que per al jurat, format per Gemma Andreu i Javier Coll (fotògrafs del diari), Pere Melis (redactor en cap i responsable de menorca.info) i Rosa Carreras (coordinadora del suplement "Xoc") ha estat ben difícil, però molt divertit, prendre una decisió.
El jurat ha valorat la composició i la qualitat fotogràfica, a banda de l'originalitat de les disfresses i dels instants únics captats pels objectius. Així mateix, el jurat ha trobat a faltar, en general, creativitat en les fotos de grup.
Una de les particularitats d'aquest concurs, que compta amb la col·laboració de Comercial Mervi SL i que està dotat amb una càmera digital per a cadascuna de les escoles guanyadores, s'estalona en el ventall de possibilitats que ens ofereix la nostra pàgina web menorca.info. Trobareu a partir d'aquesta setmana, una fotogaleria creada expressament per a l'ocasió amb totes les imatges participants.
Hem volgut publicar en paper algunes de les imatges seleccionades i que s'han disputat fins al darrer moment els llocs finalistes. Aquí en teniu una mostra.
Volem agrair la resposta dels centres educatius i felicitar tant a guanyadors com a participants. Ha estat un luxe compat amb tots vosaltres.

@Vegeu la galeria de fotos del concurs